Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - relacja mąż, tesciowa, rodzina
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-02-13, 19:10   #1
anetjawor
Przyczajenie

relacja mąż, tesciowa, rodzina

Witam
Drogie forumowiczki przychodzę z pytaniem odnośnie relacji mąż a moja tesciowa czyli jego mama i rodzina
Od początku mąż był bardzo zżyty ze swoją sporą rodziną, praktycznie co weekend bylismy na kawie u jego rodziców , rodzenstwa. Mnie to raczej męczyło , dla mnie to było zbyt duzo i powtarzałam ze ja chyba niechce az tak czesto spotykac sie z jego rodzina, wiadomo jak to jest, caly tydzien praca, oni lubią imprezowac bo raczej nie mają stalej pracy, moga sobie pofolgowac i zawsze powtarzałam że maz oczywiscie moze jezdzic kiedy chce. Jemu to sie bardzo niepodobało bo jak to tak, bo jestem odmiencem bo kazdy jezdzi (ma sporo rodzenstwa ktore ma juz sowja rodzine) a ja wymyslam. Kiedy nie podobało mi sie jakies zdanie mojej tesciowej wzgledem mnie i probowalam rozmawiac o tym z mezem, zawsze reagował na to nerwami , tak zebym nie mowila wiecej zlych slow o mamie bo jest taka dobrą kobietą. Kiedy dochodzilo do wymiany zdan miedzy mną na tesciową np kiedy nie podobalo mi sie ze widziala ze maz cos zle robil pil czesto alkohol czy był bardzo nerwowy a ona i tak go "klepala po głowce" to zawsze mąż zostawiał mnie i zostawał z mamą , majac pretensje do mnie ze mama teraz przezywa i placze przeze mnie. Obecnie nie mieszka ze mną i zastanawiam sie czasem czy ja moze wyolbrzymiam, czy jestem faktycznie odmiencem ? Swieta Bozego Narodzenia takze spedzilam sama poniewaz maz został ze swoja rodzina , co o tym sądzicie? Czy powinnam jakos pojsc na ustepstwa , tesciowa chce mnie przeprosic, ale widze ze maz nie widzi w tym problemu, nie widzi ze boli mnie to ze przy kazdej klotni on zostawal z nią a nie ze mną, niechce jej przeprosin niechce z nia rozmawiac po prostu , on nie moze tego zrozumiec i nie wie jak mamy zyc dalej wspolnie kiedy ja niechce rozmawiac z jego mamą co o tym sądzicie?
anetjawor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując