2005-11-01, 21:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: błagam! zamknijcie ten wątek!
to ja tak wrzucę te swoje trzy grosze
na początek jesli chodzi o mafię -Jelonek mówi prawdę,przenosiny odbyły się za zgodą zarządu ten wątek został założony po to,by grupa wizażanek(i wizazanków ) mogła dowolnie się wygłupiać,rozmawiać,pozna wać się,by nie zaśmiecać innych wątków. Wszystko jedno gdzie on będzie-te osoby z nim związane i tak będe do niego wpadać także przenosiny nie przeszkadzały nikomu,bo teraz np wiadomo że tam nie przyjdzie nikt kto chce sobie posty nabijać jak mówiłam do Cattt-jęsli on kumoś utrudnia wizażowanie,nie ma najmniejszego problemu wątek nie został zamknięty tylko przniesiony
Mi osobiście wątek o Arku w ogóle nie przeszkadza-jak Dziewczyny,po prostu omijam
Dla kogoś(np fanów siatkówki)on może jest/był postacią bliską i chcieliby mu przynajmniej tak oddać jakiś hołd nie mi w to wnikac,szanuję zdanie każdego.Jeśli ktoś chce,czuje taką potrzebę(zwłąszcza dzisiaj)watek jest i kazdy kto tylko chce może wejść
Monyczkooo co do Ciebie-znam Cię trochę z Mafii i wiem że potrafisz być fajną towarzyszka,z którą mozna i posmiac się i podyskutować nie ma co tak rozdmuchiwać..
No,chciałam dodać swoje 3 grosze
Pozdrowienia od Mafii
|
|
|