Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba o zamknięcie wątku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-01, 21:18   #105
Mirianka
Zakorzenienie

Dot.: błagam! zamknijcie ten wątek!

to ja tak wrzucę te swoje trzy grosze
na początek jesli chodzi o mafię-Jelonek mówi prawdę,przenosiny odbyły się za zgodą zarządu ten wątek został założony po to,by grupa wizażanek(i wizazanków) mogła dowolnie się wygłupiać,rozmawiać,pozna wać się,by nie zaśmiecać innych wątków. Wszystko jedno gdzie on będzie-te osoby z nim związane i tak będe do niego wpadać także przenosiny nie przeszkadzały nikomu,bo teraz np wiadomo że tam nie przyjdzie nikt kto chce sobie posty nabijaćjak mówiłam do Cattt-jęsli on kumoś utrudnia wizażowanie,nie ma najmniejszego problemu wątek nie został zamknięty tylko przniesiony
Mi osobiście wątek o Arku w ogóle nie przeszkadza-jak Dziewczyny,po prostu omijam
Dla kogoś(np fanów siatkówki)on może jest/był postacią bliską i chcieliby mu przynajmniej tak oddać jakiś hołdnie mi w to wnikac,szanuję zdanie każdego.Jeśli ktoś chce,czuje taką potrzebę(zwłąszcza dzisiaj)watek jest i kazdy kto tylko chce może wejść
Monyczkooo co do Ciebie-znam Cię trochę z Mafii i wiem że potrafisz być fajną towarzyszka,z którą mozna i posmiac się i podyskutowaćnie ma co tak rozdmuchiwać..
No,chciałam dodać swoje 3 grosze
Pozdrowienia od Mafii

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując