Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-02-22, 08:13   #2912
Paprotka_
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 14

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Żeby jeszcze u nas jak najszybciej skończono już z tym masowym testowaniem przy byle kichnięciu.

Córka ma anginę. Normalną , rasową anginę.

No ale nie, te teleporady koniecznie bo gdzie do lekarza iść i covidem domniemanym zarazić, i wszystko pewnie kowid to na test przede wszytkim.

To przez ten test ( ten czas, bo to jednak ponad doba minęła + kolejne kilkanaście godzin zanim kolejna teleporada doszła do skutku) angina tak się rozhulała ze masakra.

I jeszcze szarpanina o antybiotyk, bo jak to tak przez telefon a na zdjeciu() pani doktor nie jest prawna czy tam jest ropa czy nie, bo płytko widać.

A gardło tak zapaprane ze w życiu gorszego nie widziałam i się człowieku przez telefon przysięgaj ze nie łżesz.
Ja pikole. W moim POZ byli gotowi mnie przyjąć z covidem jeśli się poczuje gorzej i będę potrzebowała osłuchania. Oczywiście w niestandardowych godzinach i w izolatce (a przynajmniej tak deklarowali bo nie skorzystałam). Współczuję. Dużo zdrowia dla córki.

Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Za słownikiem PWN:
pretensjonalny to
1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się»
2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście»
Paprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując