Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-06, 23:59   #76
asi_ula
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Niestety się znają...Troche nie rozumiem Waszego podejscia.Jest to forum o modelingu i Asia pokazując swoje zdjecia musiala sie liczyc ze slowami konstruktywnej krytyki.

Nie jestes "wielkie babsko" Jesteś ładną dziewczyną ale jest wiele dziewczyn ktore sa atrakcyjne a nie nadaja sie do podkreslam PROFESJONALNEGO modelingu.Sa pewne cechy twarzy na podstawie ktorych mozna okreslic czy masz tzw.modelingowa buzie czy nie.To ze ktos Ci mowi ze tak nie jest to wcale nie znaczy ze mowi ze jestes nieladna.Wprost przeciwnie zwykle tzw.buzie modelingowe nie są powszechnie uwazane za atrakcyjne.
Co do wymairow to mysle,że tez nie maja one wielkiego znaczenia skoro chcesz to zrobic tylko dla siebie.Napewno bedziesz bardzo dobrze wygladac tylko poszukac odpowiedniego fotografa

"A na opinii tych ludzi z forum to tak średnio mi zależy."-tego nie za bardzo rozumiem...Jesli Ci nie zalezy to po co o nią pytasz?
Przyjaciółka, która jest modelką poradziła mi, żebym pokazała swoje zdjęcia na forum 'a nóż jakiś fotograf będzie potrzebował kogoś do pozowania za free'. I o to mi głównie chodziło. Teraz ona przeprasza mnie, że miała taki pomysł, i myśli, że mnie jest przykro. Otóż nie jest, może to trochę zarozumiałe, ale znam swoją wartość i rzadko kiedy przejmuję się krytyką innych osób - co nie znaczy, że jej nie cenię. Po prostu nie należę do osób, które marzą o karierze, usłyszą, że się nie nadają i od razu mają depresję, głodują, żeby być idealną i zadręczają się, bo nie tak to sobie wyobrażały. Zdjęcia miałam dać na początku do działu ogłoszenia, ale dałam do fotoprezentacji.. no cóż, może to mój błąd
Tak czy inaczej dzięki za miłe słowa

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora