Co się dzieje z dziewczyną?
Hej, chciałbym opisać w skrócie swój problem i poradzić się co mam zrobić?poznałem dziewczynę przez internet,spotkaliśmy się 5 razy do tej pory było lepiej i gorzej wg mnie ale kontakt cały czas mieliśmy że sobą, pisaliśmy,czasem ale rzadko dzwoniliśmy,po prostu fajana dziewczyna, ułożona,zależy mi na rozwijaniu tej relacji.Oboje w okolicach 30lat, jak do tej pory przez 5 spotkań nie było jakiegoś kontaktu fizycznego typu przytulanie itp,na samym początku stwierdziła,że chciała by najpierw dobrze poznać kogoś by móc mu zaufać i przejść do czegoś dalej..więc te 5 spotkań nie był dla mnie wyznacznikiem i nie naciskałem.Konakt typu złapanie za rękę jakieś dotknięcie się i dość często w spacerze itp oczywiście było i nie widziałem ,żeby jej to przeszkadzało,sęk w tym ,że kilka dni temu po myślę że udanym spotkaniu mieliśmy się umówić na kolejne,jak to zwykle pisaliśmy ze sobą by umówić się na kolejne spotkanie i nagle kontakt się urwał,jak kamień w wodę,nie odczytane wiadomości od 3dni i jej nieobecność , oczywiście szanuje czując prywatność więc napisałem tylko jedną wiadomość też bez odzewu, nie wiem czy ma coś wspólnego z tym seria zdarzeń z udziałem jej braci,w sensie wypadki samochodowe ale bez uszczerbku na zdrowiu kilka dni wczesniej,i ciągle zastanawiam się co jest nie tak,pomyślałem ,że może zadzwonię ,bo mogło jej się coś stać,mogła zgubić telefon itp ,natomiast przeszła mnie też myśl ,że po prostu chciała urwać kontakt bo stwierdziła,że nie jestem w jej guście ..nie wiem.. co sądzicie ,co mam zrobić?zadzwonić , napisać?co w przypadku kiedy nie odbierze lub nie odpisze? Znak ,że olala mnie?
|