Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po 30stce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-03-11, 12:19   #41
KathyLeonia
Kathy Leonia

Dot.: Pogaduchy po 30stce

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Przynajmniej nie szuka sobie drugiej mamusi, żeby mu kolejna prała i gotowała... Mam ogromną nadzieję, że nadejdą zmiany pokoleniowe. My i od nas starsi po prostu musimy brzydko mówiąc wymrzeć A ci rozsądni wychować prawidłowo nowych człowieków, którzy uczynią świat nieco lepszym miejscem.

Lazy miałaś w ręku książkę Porozumienie bez Przemocy? Lektura, która powinna byc obowiązkowa w szkołach. Może, może... ludzie zaczeliby rozmawiać zamiast wyrzucac w siebie zawoalowane pretensje i wyjmowac co awanturę 15-letniego trupa z szafy.

Jak Wam minął tydzień dziewczyny? Jakie plany na weekend?
U nas nowy wózek inwalidzki. Rysiek był wczoraj pionizowany. Dziś mu dam spokój, bo na bank chłopak ma zakwasy. A ja się wezmę za konczenie manicure i chyba słodkie nic We wtorek nowe brwi

Kupiłam tez marmurową tacę na perfumy. Miałam nie kupować nic zbędnego, ale stwierdziłam, że taca ograniczy mnie w ilości zapachów i w zamian za nią wystawię któreś do sprzedania

Na weekend planuję walkę z domowym rozjasnieniem włosów o kilka tonów... Pouczę się na Youtube, może coś wymyślę... Mam recepty na adapalen Z tego, co wyczytalam jego skutecznośc anti aging jest podobna do tretynoiny, a jest o wiele tańszy od stabilnych retinoli kosmetycznych (25zł tubka, a dobry retinol to 200-250zł w drogerii). Mam tez nowe ampułki retinolowe, tzn jedną dużą 10ml w cebulowej cenie 50zł na jakieś 4 zabiegi mezoterapii mikroigłowej.

Mam ombre, ale wygląda na "do ogarnięcia"... https://www.youtube.com/watch?v=2MlC...annel=LolaKait

nie szuka dziewczyny w ogóle xd
skończy się to tak że weźmie ślub z komputerem i będą łączyć się modemami długo i szczęśliwie...

z kwestii niepotrzebnych zakupów, kupiłam sobie kolejne flakony perfum.
Boooo promocja była...
xd

http://kathyleonia88.blogspot.com
KathyLeonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując