Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-03-22, 14:20   #3996
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XII

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
O pixie tutaj już ktoś pisał i się pod tym podpisuję: mają super otoczkę, ujednolicony wizerunek marketingowy marki, firmowy storytelling itd. To daje kupującemu poczucie tego, że nabywa coś wyjątkowego i luksusowego, takiego różnego od innych marek. O ile kiedyś byłam zadowolona z ich podkładów, to potem stało mi się coś z cerą i te same podkłady zaczęły wyglądać źle (dokładnie te same, bo mówię o tym samym opakowaniu).

Ech, mam nadzieję, że nie wszystkie firmy mineralne wyparują z polskiego rynku. Niech przynajmniej zostawią Amilie, bo u mnie całkiem przyjemnie się sprawdzają chociaż to nie to, co neuty

Dokładnie tak Bo jak sie ogladalo ich kosmetyki to wlasnie mialo sie takie poczucie, ze to wyjatkowy, luksusowy kosmetyk. Niestety za jego dzialaniem niewiele sie krylo. POzniej tez byly akcje w grupie Pixie, ze osoby ktore prezentowaly dany kosmetyk uzywaly np. filtra, kasowaly negatywne komentarze itd.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując