Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-03-28, 10:31   #3441
cava
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 14

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. U nas jest to samo, pacjenci bez masek i zawsze jeśli covid się roznosił to pacjent był źródłem.
Ja maskę noszę pod nosem/brodą, jeśli będą o to się czepiać (narazie nikt mi nie zwrócił uwagi) po prostu odejdę z pracy, bo nie mam zamiaru przez kolejne 30 lat chodzić w masce, bo tak sobie ktoś wymyślił. Czyli np w sklepach rozsiewasz ten zaraźliwy katar, natomiast w aptece już się zlitujesz (jak sama napisałaś) i nie będziesz go rozsiewać bo nałożysz maskę? Gdzie tu logika i sens tego wszystkiego?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Nie rozsiewam w sklepach, bo mogę nie iść do sklepu.

A do apteki musiałam, BO! się pochorowałam, mąż tez zakatarzony, córki zakatarzone. Ja chociaż nie smarcze i nie kicham, tylko się kiepsko czuję.
No ktoś musiał i o tym właśnie cały czas piszę.
Apteki i przychodnie to miejsca, do których chodzą chorzy ludzie, bo apteki i przychodnie od tego są.

Ale mnie tam lata, możecie nie zakładać maseczek w aptece, najwyżej nie będę cierpieć sama. jak ktoś lubi mieć przeziębienie, to niech sobie ryzykuje.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams

Edytowane przez cava
Czas edycji: 2022-03-28 o 10:33
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując