Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PL. Wątek o hurtowni Miracollo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-07, 15:42   #1
bloondyna
Zakorzenienie

Wink

PL. Wątek o hurtowni Miracollo

hurtownia " miracollo " - zamówienia .

Oferta obejmuje m.in. firmy takie jak: Pimkie, Orsay, Zara, Vero Moda, Only, B. Medre'y, Tally Weijl, Jennyfer, Madonna, G&C, Amisu, Bershka, Ambercrombie, S. Oliver, Cool Cat, H&M, Miss Sixty, Blend, Street, One, Divided, Fishbone, Clockhouse, Morgan, Aeropostale, Atmosphere, Tom Tailor, Stradivarius, Miss Selfridge, George, Next, Koton i wiele innych...

regulamin :

1 . Zamówienie najlepiej złożyć powyżej 10 sztuk dowolnych ubrań lub to samo ubranie w kilku egemplarzach .
2 . Poniżej 10 sztuk do każdej sztuki doliczane jest dodatkowo 10 zł .
3 . Wysyłka zawsze kosztuje 20 zł ( bez względu na ilość ) płatność przy odbiorze.
4. Przy zakupie powyżej 10 sztuk ceny ubrań są dokładnie takie same jak podane na stronie , bez dodatkowych opłat .
5. Realizacja zamówienia do 24 h. ( w przypadku dużej ilości zamówień, czas ulega wydłużeniu do 48h).

6. Zamówienie składam za pomocą e-maila :
  • na początku zbieramy informacje takie jak : numer z katalogu + rozmiar ( proszę o wklejanie linków w postach ) .
  • następnie wysyłam e-maila z informacją do hurtowni.
  • oni sprawdzają dostępność towaru i odpisują czego ew. nie ma w magazynie lub jeżeli jest to w jakim rozmiarze . numer konta bankowego podaje w dniu napisania e-maila z wstępnym zamówieniem.
  • po e-mailu czekam o weryfikację od Was oraz jednocześnię proszę o wpłatę pieniędzy , ponieważ jest to wysyłka pobraniowa, muszę zapłacić za nią przy odbiorze. ( preferowane są osoby , które mają konto internetowe lub robią przelew w banku )
  • po otrzymaniu pieniędzy na konto wysyłam ostateczną informację do hurtowni , po czym czekam ( 24 h ) na wysyłkę .
7. Przesyłkę ( 20 zł ) dzielę na liczbę osób uczestniczących w zamówieniu.

8. Po dotarciu paczki podaję informację na forum .

9. Zgłaszających w zamówieniu proszę o podanie adresu na PW, gdzie mam wysłać paczkę ( przy wpłacie proszę doliczyć również wysyłkę ode mnie do Was . jest ona zależna od ilości ubrań ).

10. Osoby, które mogą brać udział w zamówieniach muszą mieć powyżej 5 00 postów i być na wizażu od co najmiej pół roku . jednak pomimo wszystko - liczę na Waszą uczciwość .

Pomimo , że na stronie podają że ceny są cenami netto ( do każdej sztuki doliczają 22% VAT ) jednak przy moim zamówieniu płaciłam bez VATU.

Zamówienie robię na : 4 , 5 , 10 ( nie więcej ! ) osób , tak żeby wysyłkę podzielić po równo. Zamówienia mogę robić mniejsze , ale częściej , żeby nie było problemów .

w razie ewentualnych pytań proszę o wiadomość na wątku .

zaczynamy ..

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2009-05-28 o 18:18
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora