Suplementy diety ColonC
Witam serdecznie. Szukałam w wątku ale nie znalazłam. Zaczęłam stosować ColonC po tym jak dostałam do prEtestiwania od streecom. Powiem Wam że od bardzooooo dawna miewałam problemy z zaparciami. Raz było lepiej, raz gorzej, niemniej one mi towarzyszą od zawsze. Jako nastolatka się namiętnie odchudzałam, chociaż i tak była bardo szczupła. Po dwóch ciążach teraz już miewam znów te problemy. Ruszam się dużo bo jeżdżę na rowerze do pracy a i tam staram się nie siedzieć na tyłku. Próbowałam wielu możliwości. Jedzenie wieloziarnisty h produktów, pestki dyni, słonecznika iplam też się ie lniane, Opijalam się wodą ale jedyne co to ciągle do toalety biegałam. Teraz jestem w trakcie próby z ColonC i zauważyłam, że jest o wiele lepiej. Rano wypijam zgodnie z zaleceniami i wieczorem. Jestem w szoku, że tak to zadziałało na mój organizm. Nie siedzę długo w toalecie nie mam uczucia wzdęcia. Szok. Czy któraś z Was próbowała stosować ten preparat na dłuższa metę. Jakie efekty. Boję się że jak odstawię to wszystko wróci. Na dzień dzisiejszy jestem w szoku że tak to na mnie zadziałało.
Jak u Was efekty po stosowaniu ColonC?
|