2022-04-26, 12:50
|
|
|
Kobieta zimowa
|
Dot.: Schudnę w 2022
Cytat:
Napisane przez Higurashi
Tż niedawno chorował i jeszcze też zakatarzony, więc podejrzewam, że przeszło na mnie od niego  no i czuję osłabienie typowe dla przeziębienia
Trzymam kciuki! Masz już upatrzonego coś dla motywacji, czy to dopiero w strefie planów?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
|
W wirusówkach z osłabieniem bardzo mi pomaga imupret, a jeśli głównie dokucza katar przy przeziębieniu, to sinupret, po 2-3 dniach widzę poprawę.
Mam upatrzoną torebkę do pracy, ale nie jest to konieczny zakup, chyba, że to będzie nagroda 
Cytat:
Napisane przez Michalina83
Mrożę głównie owce i mięso. Przepis na lody mrożony banan w kawałkach zamrożony + truskawki, jagody, maliny co podleci. Do tego potrzebny dobry blender lub rozdrabniarka. Wychodzą jak gałkowe.
Inne to w foremkach na patyku, to samo tylko kolejność wykonania inna. Zblenderowany banan z truskawkami w foremki i do zamrażarki.
U mnie też ostatnio duzo cukru w porównaniu z poprzednimi miesiącami. Niestety na tym nowym stanowisku też często częstują słodyczami. Przeważnie odmawiam takiemu przypadkowemu częstowaniu, ale jak ktoś częstuje z okazji urodzin czy coś to już mi jakoś głupio odmówić. Ale zazwyczaj zostawiam cukierka na później jak już jestem głodna.
|
Muszę spróbować zrobić te lody z owoców, dzięki.
Najgorzej to zacząć jeść gotowe słodycze, ja nie jem dużo ilościowo wszystkiego, ale cukier , dlatego najłatwiej mi go odstawić w sezonie owoców zawierających mało cukru np. truskawki, maliny, borówki. Jak chcę schudnąć przed sezonem na ulubione owoce, to muszę mieć jakieś inne dobre jedzenie, robić sałatki, piec warzywa itp.
Edytowane przez _hiver_
Czas edycji: 2022-04-26 o 12:52
|
|
|