Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Równanie w górę a szukanie partnera
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-05-03, 17:38   #117
Marcin89
BAN stały

Dot.: Równanie w górę a szukanie partnera

Cytat:
Napisane przez Hermiona83 Pokaż wiadomość
Mam wykształcenie wyższe, dwa kierunki dziennie na UW, stypendium ministra, a potem dwa lata doktoranckich, zanim nie uznałam, że kocham naukę, ale jeść i mieć gdzie mieszkać też.

A mój narzeczony ma średnie. Studia zaczął, ale nie skończył, bo depresja. Nie przeszkadza mu to mieć szerokiej wiedzy o świecie, interesować się astronomią i geopolityką, i móc prowadzić ze mną pasjonujące rozmowy (dziś: o młodopolskiej chłopomanii i tym, jak się kształtowała świadomość Rosjan).

Więc tak.
To są odosobnione przypadki. Zresztą zawsze może wrócić na studia, ukończyć inne, jeżeli jest inteligentny i względnie młody. Obecnie problemy psychiczne, nawet poważne, umożliwiają przecież urlop dziekański itd.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Nie wiem jak jest na aplikacjach randkowych (nie korzystam) bardziej ciekawią mnie realne sytuacje. Podrywają was ludzie ze znacząco odmiennych środowisk? Mnie to nigdy w życiu nie spotkało. Zawsze były to osoby ze studiów, z pracy lub z kręgów hobbystycznych.

Edytowane przez Marcin89
Czas edycji: 2022-05-03 o 17:39 Powód: m.
Marcin89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując