Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klient i ciąża z prostytutką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-05-17, 20:23   #3
Overcooked
Wtajemniczenie

Dot.: Klient i ciąża z prostytutką

Cytat:
Napisane przez henio578 Pokaż wiadomość
Czy prostytutka może zaciążyć się świadomie z klientem, wiedząc, że klient jest prawiczkiem więc jest wolnym od chorób przenoszonych drogą płciową ? Załóżmy, prostytutka ma 29 lat więc może jej tykać zegar biologiczny. Wiem, że to dziwne pytanie, ale jestem ciekaw. W ogóle to z kim prostytutki mają często dzieci ? Np jak obsługuje klientów w ciąży, to z kim one w ogóle te dzieci mają ?
Np prostytutka mogła nie wyrzucić do końca tej prezerwatywy z nasieniem, i pod nieobecność takiego klienta, mogła sobie to nasienie zaaplikować do swojej pochwy. A on o tym nigdy się nie dowie, bo ona i tak go nie poinformowała, że jest w ciąży i że urodzi dziecko z jego nasienia. Wiem, że snuje dziwne akcje, ale o to tutaj dokładnie się pytam.
Troll ale to nic ale jego bezmyślność zakładająca że laska będzie wierzyć przypadkowemu gościowi na słowo o prawictwie tylko po to żeby on sobie mógł bez gumki poruchać jest dzisiaj szczytem ynteligencji

Prostytutki to LUDZIE a nie bezmyślne ameby ryzykujące choroby i ciążę bo klient coś powiedział xd To LUDZIE, często są w związkach, spokojnie mogą swojego partnera przebadać i przede wszystkim nie idiotę co uprawia seks z przypadkową osobą bez prezerwatywy xd

Serio myślisz że ktokolwiek uzna za wartościowe geny tak GŁUPIEGO klienta co nie używa gumki podczas seksu z prostytutką - obcą osobą?
Serio myślisz że już mając tak żenujący superplan rodem z plotka ktokolwiek wybierze jakiegoś anonimowego typka a nie przynajmniej celebryty co na pewno ma pełno siana i zapewni pokaźne alimenty oraz spadek dla dziecka xd

Edytowane przez Overcooked
Czas edycji: 2022-05-17 o 20:26
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując