Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak długo czekać na oświadczyny?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-05-30, 20:33   #1
somethingood
Przyczajenie

Jak długo czekać na oświadczyny?

Cześć. Zdaje sobie sprawę z tego, że tytuł wątku może być dosyć kontrowersyjny bo tyle zdań, opinii ile ludzi. Jestem z moim ukochanym niecałe 3 lata, wygląda to tak, że nie mieszkamy razem, mieszkamy z rodzicami.. Oboje jesteśmy po 20, on już w sumie bliżej 30. Może to dziwne bo 3 lata to nie jest ogrom czasu, ale zaczynam czuć się zmęczona tym.. trybem (?) naszego związku. Czuję potrzebę pójścia krok na przód, zamieszkania razem, zaręczyn. Jest mi strasznie przykro bo mój facet nie robi nic w tym kierunku.. O zamieszkaniu razem rozmawialiśmy, niby chce, ale co z tego że chce skoro na mówieniu się kończy, a to i tak zawsze ode mnie wychodzi temat. Zaręczyny.. ahh to już trudniejszy temat, bo kompletnie nie wiem co siedzi mu w głowie i nie wypada mi się dowiedziec. Przykre jest to, że nam, kobietom przyszło czekać na "łaskę" ze strony mężczyzny, na to aż się oświadczy.. Nieważne, że my jestesmy gotowe, najważniejsze żeby ON czuł się gotowy. To męczące. Jak to było u Was dziewczyny? Pytam oczywiście głównie te część, która również bardzo czekała na oświadczyny, marzyła im się rodzina, wspólne życie. Co jeśli tupie już nogami, a z jego strony na nic się nie zapowiada?
somethingood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując