Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-05-31, 10:22   #2258
natkurka
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o dziecko od 2022

Cytat:
Napisane przez Caro_Carolla Pokaż wiadomość
Chyba, też musze zaczac badac ovu. Kluje mnie prawy jajnik, to dobrze bo ostatnio byl lewy. Nie robilam nigdy testow owu a teraz i tak chyba nie ma sensu wiedziec jak sie tylko raz w cyklu (plodne) widzimy. Ksiazkowo ovu w pt a w czw szansa na te akcje. Ewentualnie pod koniec plodnych w nd jakby sie przeciagnela ovu to mozna trafic. Byloby super, miec dzien i jeszcze trafic [emoji16] zbierane 4 dni, ja biore 5 cykl leki to jest swiatlo w tunelu. Tylko zawsze sie boje nastawiac i rozczarowac.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

No może akurat sie trafi ja polecam jednak testy. gdybym sie sugerowala tylko aplikacja np to bym po pierwsze przegapila owulacje bo uznalalaym ze juz po, a po drugie jesli faktycznie to cykl bezowulacyjny bedzie, co jest bardzo mozliwe bo nie mam zbytnio sluzu, libido tez takie sobie to nawet tego bym nie wiedziala a mysle ze warto sie diagnozowac. Napewno w pewnym wieku bardziej warto bo w zasadzie po 30stce juz trzeba sie liczyc z tym ze czas ucieka i jesli cos ma byc nie tak to warto wiedziec wczesniej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
natkurka jest offline Zgłoś do moderatora