Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filtry ochronne - zbiorczy. Część 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-05-31, 20:37   #897
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Filtry ochronne - zbiorczy. Część 3.

[1=d23e4c1348afa4365069847 cb82dee166acf5cc3_62b641f 267164;89234493]Mam tę większą piankę Evy, wersja do ciała a nie do twarzy. Do twarzy użyłam dosłownie dwa razy, tak że nie wiem czy mam tu się o czym szeroko wypowiadać
Raczej nie będę intensywnie do twarzy używać (forma pianki trochę mnie zniechęca do używania + mam inne faworyty), głównie do ciała chcę jej poużywać.
Użytkowo jest fajna, nie jest tak tłusta czy lepka jak można się spodziewać, mnie zaskoczyła na plus tutaj. Bardziej komfortowa niż Bioderma, lżejsza, jednak do Biodermy i tak chętnie bym wróciła z paru powodów.[/QUOTE]Też mam piankę Evy do ciała. Do twarzy nie lubię, ale do ciała w plener będzie fajna.
Cytat:
Napisane przez red-witch Pokaż wiadomość
Zbieram polecajki filtrów do dłoni czego używacie? Jak sobie radzicie z reaplikacją po każdym wyjściu do toalety?

Z przerażeniem zauważyłam dzisiaj, że moja prawa ręka wygląda 2x starzej od lewej i przede wszystkim jest opalona, podczas gdy lewa jest blada. Siedzę bokiem do okna i na pewno więcej słońca pada na prawą dłoń, pewnie to jest przyczyną. Zaaplikowałam właśnie Biodermę face and body ale to jest katorga, całe łapki się lepią
Ja filtruję tylko przy większej ekspozycji, np. teraz na urlopie albo jak jadę długo samochodem w korku i słońce mocno mi "pali" dłonie, gdy jadę rowerem itd. Tak na co dzień to nie. Zazwyczaj używam wtedy SPF w sztyfcie (wygoda użycia).

Tyle że ja filtruję twarz głównie z powodu blizn po trądziku (żeby się nie utrwalały), antiaging jest dla mnie miłym bonusem, ale nie mam tu jakiegoś dużego ciśnienia.

No i zawsze używam dużo SPF przy dużej ekspozycji na słońce (urlop, rower itd.) ze względów bezpieczeństwa, nigdy nie dopuszczam do żadnych oparzeń i opalenizny.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując