Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie po wspólnum mieszkaniu razem - jak sobie poradzić? Co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-08, 07:14   #1
Finnuala
Przyczajenie

Rozstanie po wspólnum mieszkaniu razem - jak sobie poradzić? Co robić?

Witajcie
Postanowiłam napisać i poprosić Was o radę i wsparcie....Poniewaz nie wiem co robić i myśleć.......

Mieszkam z Tż razem juz dwa lata. Od ostatniego czasu, kiedy powiedziałm , że mnie kocha minęło ..... kilka miesięcy .......Na poczatku roku usłyszałam, że nie jest pewien czy mnie kocha......że codzień my śli co ma robić. . . . .Porozmawialismy , postanowiliśmy walczyć......Wyjechalismy razem .... myślałam, źe jest już ok.........aż do tego piatku........... Powiedział, że jest prawie pewien, że mnie nie kocha........... że jest mu ze mna wygodnie.......że nie powie mi, że mam się wyprowadzić już jutro bo się boi, że chciałby pomieszkać sam przez jakis czas, zobaczyć jak mu będzie...... ale mam jeszcze nokomu nie mówić co się dzieje, po cichu ma poszukać mieszkania, że mi pomoże.... Pod koniec miesiąca ma iśc na wesele do kuzynki - chce żebym z nim szła..... Mówi, że chciałby znowu poczuć te motylki w brzuchu, miec tego motora wewnętrznego który by go napędzał do działania jak na początku naszej znajomości............

Co ja mam robić?!?!?1 Jak mam mu oddać chociać kawałek mojej miłości do niego, żeby na nowo TO poczuł???

A może powinnam złożyć wypowiedzenie z pracy i wrócić do rodziców...Gdzie będę bezpieczna? Czy zostać tu, w jego miejscowości, gdzie mam stałą pracę, poszukać mieszkania? Ale tu wszystko mi go będzie przypominać...........

Tak się boję......... Nie wiem co robić.............Czy któraś z Was przezyła cos podobnego??????Jak sobie z tym poradzić?????

Proszę.........
Finnuala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując