Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Białą bluzka z falbankami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-03, 14:02   #10
Agnes0378
Przyczajenie

Angry Dot.: Białą bluzka z falbankami

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam taką bluzkę, ale te dawne nie mają takiego białego koloru jak jest teraz tylko wpadający w błękit/niebieski. I to nie wygląda dobrze tylko staromodnie.

Jeżeli ta bluzka jest właśnie taka jest to moim zdaniem wyrzucić, bo tego się nie da ograć. Ewentualnie jeżeli farbujesz rzeczy w pralce to możesz dorzucić, może w czerni to by wyglądało fajnie.

Nie jest może śnieżnobiała ale biel zachowała bardzo ładną. Używana była może z raz kiedy miałam zakończenie roku szkolnego. Od tamtej pory wisiała głęboko w szafie.

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Najbardziej podoba mi się wizja pani_Robot.

To czy coś jest staroświeckie ciągle się zmienia. Kupę obecnie super modnych rzeczy jeszcze 8 lat temu było staroświeckie.
Problemem jest Twój strach przed reakcją (głównie) przypadkowych ludzi na Twój strój, a nie sama bluzka. Jak coś Ci się podoba, to noś.

Trafiłaś tutaj w sedno kochana. Ja po prostu nigdy nie lubiłam się wyróżniać w tłumie i może tutaj jest mój problem (ale zapewne przesadzam)

Ostatnio jak ją mierzyłam to nawet mój mąż wypytywał czy idę na randkę bo jakoś tak inaczej się ubrałam. Powiedziałam że mogę iść z nim na co bardzo szybko się zgodził...
Agnes0378 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując