Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wprowadziłem fantazję w życie, refleksje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-05, 21:54   #2
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Dot.: wprowadziłem fantazję w życie, refleksje

Kolego ile masz lat ? od tego zacznijmy ...

Takich kobiet o których piszesz , jest masa , tylko niektóre z nich mają takie fantazje , ale ich nie realizują bo właśnie są mężatkami i wybrali już swoją połówkę co wiąże się również z odpowiedzialnością oraz osobistą empatią . Mimo tego co się teraz dzieje , jest mi nawymiar żal poprostu jej nieświadomego męża , bo zapewnie on ją kocha , a ona nie zdaje sobie sprawy z tego jak bardzo może go zranić gdyby nagle odkrył prawdę .

Drugą zaś sprawą jest Twoja postawa , bo mimo tego ze jesteś samcem i wiele kobiet Ci sie podoba to jest jedna żelazna zasada wsród mężczyzn , że zajetych kobiet sie nie tyka. Albo przynajmniej taka zasada była za moich czasów , musisz mieć świadomość że pomimo że sobie kogoś "zerżniesz " i będzie Ci dobrze to ranisz innego człwowieka , którego może nie znasz . Wyobraź sobie sytuacje , że Twoja żona za kilka lat , mimo że ją kochasz i chciałbys spędzić z nią reszte życia , zaraz po tym jak wyjdziesz do pracy ,zostaje "zerżnięta" przez innego , a po powrocie wszystko jest ładnie cacy . Pomyśl sobie co Ty byś zrobił gdybyś się o tym dowiedział , jak bardzo ucierpiała by Twoja psychika po tym fakcie. Wielu z nas nie zdaje sobie po prostu z tego sprawy , bo nie jesteś narazie na tyle dojrzały aby pomyśleć nawet o takich rzeczach. Etyka etyką , ale na Twoim miejscu , udokumentowałbym jakoś ten fakt i wysłał to do jej męża , aby on nie tracił życia na taką kobietę , bo życie ma się jedno i nie zawsze sam jesteś w stanie ocenić czy dobrze wybrałes czy nie. Czasem potrzeba poćców z zewnątrz , aby dopiero się o tym przekonać. Przemyśl sobie to ...
Lukasz90Lukasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując