Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-11, 19:42   #765
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.

Ło matko wróciłam, z buciora. Już mnie nie bolą biodra przy chodzeniu Ale 9km w klapkach to nie jest mądra decyzja. Boli mnie poduszeczka od stopy czy jak to sie nazywa jakbym się przypaliła papierosem.

Dziś koło mnie See Bloggers, gdzie między innymi Przetakiewicz wżeniona w fortunę Kulczyka przemawiała o tym jak pieniądze dają szczęście. Zapewne z pozycji kobiety biznesu, która odniosła zawodowy sukces Nie wiem kto tego słucha, ale kojarzy mi sie z firmowa konferencją dla szeregowych roboli typu pracuj więcej i ciężej, to będziesz jeździć takimi Ferrari jak dyrekcja.

Okazało się, że trafiłam na wyprzedaże. Myślałam, że są w lipcu
W Sinsay sparaliżowany był kompletnie ruch po sklepie, bo stały dwa zakręcone ogony kilkudziesięciu osób - jeden ogon do kas, drugi do przymiarek. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić co było w Zarze, do której zawsze stoi 15 osobtu i tu

Magbeth tak, ten wątek. Ja też mam krótkie linie i jestem gruszką, więc jeszcze gorzej, ale taką w stronę klepsydry, braku biustu mi zarzucić nie można, tylko obręcz barkowa żałosnie wąska. Co do sklepów, to jesli w NO są w klimacie H&M, to faktycznie jest to styl pod modelową skandynawkę, który mało komu pasuje Dziś weszłam i nic... sporadycznie tam coś kupię. W tym roku garniturowe spodnie z szerokim mankietem na dole, dzięki czemu nogawki się idealnie układają i jakiś naszyjnik, ale musze go dać do pozłocenia - cudny, tylko z g*wnolitu, przetarł się po 3 założeniach, a tak... gacie po domu i tyle. Za to kocham się w H&M Home, szczególnie wazonach i meblach.

Wrzucam spodnie za którymi się tyle nastałam, ale po 67zł warto było sterczeć. 100% bawełny.
A tu na modelce:
https://www.sinsay.com/pl/pl/jeansy-...aist-6181j-05j
I
https://www.sinsay.com/pl/pl/jeansy-...3d8db40fa58782

W Zalando miałam wszystkie mozliwosci, a moje zwroty były na poziomie 77% jak mi raz wyliczyło. Teraz mam zablokowane, bo obsunęłam się z płatnością... o kilka miesięcy

Kasztanka moja to taka modliszka... faceci byli od dawania kasy, złota i markowych perfum, mieli się zakochać, porzucić swoje żony i ona ich wtedy zostawiała. Myślę, że nienawidziła ich jak wszystkich ludzi, służyli jedynie do potwierdzania swojej wartości. Wpajała mi latami, że powinnam sobie znaleźć majętnego pana 15-20 lat starszego, "bo mądre kobiety tak robią". Współczuje okresowych perturbacji. U mnie to dopiero za miesiąc, chyba, że zapomnę tabletki, to mnie sieknie. Próbuję sie ustawić na 4 okresy rocznie.

Mam takie momenty hipomanii chyba na tym leku, jak to zawsze ja na nowym leku. I w zasadzie... nigdy nie mam pewności, czy tak się czują zdrowe osoby, czy to to. Niemniej, stan wysoce pożadany. Tych 9km nawet nie poczułam, wystarczyła głośna muzyka w słuchawkach. A przecież jestem kanapowcem. Cała pandemia na dupsku w domu. Gdyby nie pieczenie stopy, przelazłabym jeszcze z 5km.

Zobaczyłam się na zdjęciach, które robiłam sobie w przymierzalniach. Nie utrzymam równej grzywki, bo nie utrzymam łap w spokoju i musze przeczesywac włosy, w efekcie zrobiła mi się curtain bangs. Czytałam oczywiście przed obcięciem, że nie jest ona dla heart shape, a jest mi bardzo korzystnie.

Waga spadła poniżej tych cholernych 62kg!

W sklepowych Coming Soon są botki, kozaki, swetry i kurtki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-5008.jpg (45,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG-5014.jpg (671,7 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG-5019.jpg (177,5 KB, 60 załadowań)

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2022-06-11 o 19:59
Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując