2022-06-20, 11:00
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: zostawił mnie bo się upiłam
Cytat:
Napisane przez slotek3
Witajcie.. jestem tu nowa i przychodzę z problemem miłosnym. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem, prawie 4letni związek. Powód- upiłam się i zrobiłam mu wstyd na imprezie ze znajomymi. Tak, nie mam się jak usprawiedliwić bo naprawdę ścieło mnie z nóg.. Jest mi wstyd i czuję zażenowanie. Chłopak powiedział, ze to koniec, że mam się wyprowadzić do końca miesiąca. A ja? Serce mi się rozpadło na milion kawałków. Nie umiem się na niczym skupić, ciągle płaczę i rozmyślam, jak to naprawić. Podejmowałam próby rozmowy, ale niestety nie chce ze mną rozmawiać. Dzisiaj spał na kanapie, nawet na mnie nie patrzy gdy wchodzi do pokoju. Szczerze nie wiem, co zrobić i jak to naprawić. Jak mi nie wybaczy, to do końca miesiąca muszę się wyprowadzić, a nie mam dokąd. Musiałabym wynająć pokój, a wtedy wiem że dostanę depresji, że po pracy bym musiała siedzieć w 4 ścianach i do nikogo nawet nie można się odezwać... Ehh czy ktoś miał podobny przypadek? Pomóżcie mi 
|
Dwie opcje:
1) Twój chłopak chciał z Toba już dawno zerwać z jakichś powodów i szukał pierwszej lepszej wymówki.
2) Twój chłopak jest chory psychicznie.
EDIT: chyba że się z kimś przespałaś na tej imprezie to inna bajka.
|
|
|