Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem brzydka i boję się, że chłopak mnie zostawi.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-21, 21:38   #95
sublips
Zakorzenienie

Dot.: Jestem brzydka i boję się, że chłopak mnie zostawi.

O to nie powiedziałabym, że Axl Rose miał klasycznie ładną męską twarz. Za dużo miękkości i kobiecości w niej widzę - choć oczywiście jest przystojny, ale jakbym miała mówić o klasycznych wzorach męskiej urody, to wybrałabym zdecydowanie zupełnie inne grono; Brad Pitt, Hugh Jackman, Bale - mocno zaznaczona szczęka (wiem, że zaraz ktoś napisze, że oni wcale nie są tacy przystojni, "nigdy mi się nie podobali", ale nie o to chodzi).

[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89264256]Kasia Figura dalej wyglądałaby super gdyby nie znaczna nadwaga. Polecam ją w krótkometrażowym filmie "Victoria" z 2022, który niebawem powalczy o nominacje do Oscara. Widać na zbliżeniach, że ma wciąż całkiem niezłą cerę no i głos dalej magiczny. Problemem jest 20 kilogramów tłuszczyku.[/QUOTE]

Jasne, że Katarzyna Figura - jak dla mnie - nie wygląda obecnie źle, weźmy pod uwagę, że ma już też 60 lat i na szczęście nie udaje dzidzi piernik, ale przez nadwagę trudno byłoby mi powiedzieć, że mieści się w obecnych standardach piękna. Za to zdziwiła mnie opinia, że jak mogła być uznawana kiedyś za seksbombę - wierzę, że komuś jej rysy twarzy mogły nie przypaść do gustu, ale z twarzy klasyczna piękność z blond włosami, szczerze, to nie sądzę, żeby miała być gorsza z wyglądu np. od Bardot, a co do sylwetki to niezwykle rzadko zdarza się taka szczupła figura z drobnymi ramionami w połączeniu z dużym, wręcz nieproporcjonalnym biustem. Nic dziwnego, że była uznawana za seksbombę i obecnie też by była.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując