Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 12:16   #2258
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A też tak w końcu sobie pomyślałam, nie chcą to nie, ich strata A i tak nam się bardziej opłaca za nich zapłacić nawet jak ich nie będzie, bo jakbyśmy podali mniejszą liczbę osób to cena by nam wzrosła o 10zł, więc w sumie wyszło dobrze że wcześniej nam nie powiedzieli że ich nie będzie

A żebyście mnie dziewczyny teraz widziały- latam w halce i butach ślubnych po mieszkanku i ćwiczę walca Tylko mam problem, bo zaczepiam sobie tańcząc obcasem o halkę trochę i muszę pokombinować jak to zrobić, żeby nie zaczepiać
widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
tez tak latałam jak chciałam rozchodzić buty ślubne
ja swoją halkę podciągnęłam wyżej

aaa jeszcze muszę pochwalić sztyft compeed-rewelacja-spisał się na medal

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki!
Kupiłam sobie dziś seksowne, prześwitujące majteczki pod sukienkę Wprawdzie nie są do kompletu ze stanikiem, ale strasznie mi się podobały (stanik, który kupiłam ostatnio, w ogóle nie ma majtek do kompletu ). Moja mama dziś kupiła sobie kreację Jeszcze musi poszukać czarnego, lekko błyszczącego żakieciku

Na razie nikt nie potwierdził obecności na weselu (mają czas do 18. września ). Jedynie moja ciocia już przy otrzymaniu zaproszenia powiedziała, że przyjdzie Znając życie, tzreba będzie dzwonić do każdego osobiście
zakupy udane-brawo

my musieliśmy zrobić akcję obdzwoniania Gości-mało samo potwierdziło

Dzasta ja Ci dam cichosza

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-09-08 o 12:20 Powód: Dzastuni się nudzi:D
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora