Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przeszłość seksualna partnera
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-28, 13:52   #4
linaya
astro-loszka

Dot.: Przeszłość seksualna partnera

Przeszłość seksualna nie powinna rzutować na obecny związek. To z Tobą teraz jest (?), a nie z kimś innym. Wtedy, gdy uprawiał seks w trójkącie nie wiedział przecież, że Cię pozna i że Cię to zrazi.
Zresztą, uważam, że powinien to zachować dla siebie. Zwłaszcza, że znacie się niedługo.

Cytat:
Napisane przez Gruszzzka Pokaż wiadomość
Zreszta już wcześniej mieliśmy zgrzyty w Temacie seksu. Chciałam go zostawić gdy na pierwszym spotkaniu zaproponował mi seks. Wiedział ze jestem zrażona i ciężko mi się przed nim otworzyć na seks.

Czuje coś do niego ale przez to gadanie boje się seksu z nim. Obawiam się ze to może zniszczyć nasza relacje która sama w sobie jest piękna

Ostatnio zaproponował mi przeprowadzkę do siebie bo mieszkamy w innych miastach . Bardzo bym chciała ale na myśl o seksie z nim dostaje bólu brzucha
Skoro tak jest, że zmroziły i zbrzydziły Cię te incydenty seksualne z jego przeszłości, że stresuje Ci e myśl o seksie z nim, to chyba powinnaś sobie darować dalszy z nim związek, bo macie kompletnie inne oczekiwania względem seksu i inne podejście.