Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przespałam się ze swoim nauczycielem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-06-28, 23:20   #15
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Przespałam się ze swoim nauczycielem

Cytat:
Napisane przez kwiat_lotosu17 Pokaż wiadomość
Niestety nie zamierzam niczego zgłaszać, bo boję się, że wylecę ze szkoły i poniosę za to konsekwencje.. Grooming, wygoglowałam, te pojęcie dotyczy dzieci. Jak już pisałam będę teraz w klasie maturalnej, jestem osobą pełnoletnią. Nie, nie byłam dziewicą, już miałam chłopaka w swoim życiu. A co do tego wykorzystania.. Sama nie wiem.. Gwałtem bym tego nie nazwała, ale jednak byłam pijana. Tylko nikt mi siłą alkoholu nie wlewał i w końcu sama z nim poszłam do tego łóżka.. Jednak po czasie czuję się z tym źle.
Jesteś uczennicą, on nauczycielem. Jesteś chroniona. Nauczyciel nie ma prawa się tak zachowywać wobec ucznia - to on ma być tym mądrzejszym, godnym zaufania. Nikt Cię ze szkoły za to, że uwiódł Cię nauczyciel - osoba, która powinna chronić dzieci i młodzież, nie wyrzuci. Szczególnie, że facet sprytnie wykorzystał alkohol jako narzędzie do zmniejszenia Twojego oporu. OBRZYDLIWE. Ten człowiek nie powinien uczyć. Facet Cię upatrzył jako łatwą ofiarę - wyalienowaną w klasie, trochę nieśmiałą, niepewną siebie. Możliwe, że zrobił coś takiego nie po raz pierwszy. Pogadaj przynajmniej ze szkolnym pedagogiem.