Zakorzenienie
|
Dot.: 52 - Wakacyjne Bry!
Cytat:
Napisane przez Beellina
Będzie na przedramieniu [emoji4]
Sand to będzie kosztowny wydatek [emoji4] mój chciał ps4 od gwiazdora. Może z 5x było w użyciu.
Jejuuu jaka burza była u mnie w nocy. Koszmar, jeszcze u młodego kolega spał to się nakręcali. W pokoju aż jasno było od błysków a jak grzmotnęło to każdy pod kołdrą cały zakryty i piski. A padał chyba grad takie były uderzenia w okna. I tak po 2 poszłam spać a przed 6 budzik tarabanił [emoji39] to będzie ciężki dzień, będę się kawkami budzić [emoji3]
Bry.. Podwójna [emoji477][emoji256]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Powodzenia z tatuażem [emoji846]
Zdecydowaliśmy z A, że jesienią kupimy mu nowy laptop, przyda mu się bardziej do nauki niż tablet. Do gier pewnie też [emoji6]
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Nic nie jest glupio Kate, male dziecko to swiat do gory nogami. Troche czasu zejdzie zeby go spowrotem postawic na nogi [emoji6]
A czasem jak za duzo obowiazkow to z czegos trzeba zrezygnowac… moze za duzo tych odwiedzin? Albo sprzatania! [emoji28]
Zobaczysz, za jakis czas sie pouklada. A do Pl na dlugo?
Ja ta mysl, ze bedzie chlopczyk mialam of poczatku wiec jestem ok. Ale jeszcze nie do konca dotarlo do mnie, ze bedzie z nami maly nowy czlowiek za 4 mce [emoji86]
Super! Powodzenia z tatuazem, czekamy na fotki [emoji6]
Takie burze potrafia byc naprawde przerazajace. Ten halas najbardziej.
U nas rzadko sa w sumie.
Sand, jak mlody jeszcze lubi na dworzu spedzac czas to chwala za to! Oby jak najdluzej!
Swiat wirtualny moim zdaniem to prawdziwe wyzwanie dla rodzicow… no bo zakazac sie nie da, a jakis zdrowy balans trzeba zachowac. Duzo rodzicow ma z tym ogromne problemy. A jak widze czesto w restauracjach, rodzice siedza a dziecko na telefonie/tablecie… i cisza przy stole. Smutne to troche.
Bry!
|
Lubi.. od wiosny do jesieni sporo czasu spędza na dworze, zimą wcześnie robi się ciemno więc raczej tylko spacery z nami, basen itd. Na telefon czy gry nie zostaje dużo czasu, ale czasami wsiąknie w tego Minecrafta i trzeba limitować dostęp [emoji6]
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
Cytat:
Napisane przez bedlamite
|
Ale pięknie, takie klimaty najlepsze [emoji7]
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
Cytat:
Napisane przez evela28
Pierwsze słyszę [emoji51]co to takiego.
Nie wiem dlaczego ale myślałam ze ty na wakacjach i tu czytam ze musisz tak wcześnie wstać [emoji85]
Miałam tak z pierwszym dzieckiem, pełna kontrola, druga ma już więcej luzu. [emoji23]
Wrzuć na luz Kate, raz nie posprzątasz, nikt nie zauważy a ty odpoczniesz.
Moja fontanna , basen czy oczko wodne, nie wiem jak to nazwać [emoji23][emoji23]
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------
A widzę ze dopiero teraz wysłał sie moj post z rana [emoji2957]
|
Nie, nie mam urlopu, dopiero w sierpniu [emoji846]
Cytat:
Napisane przez evela28
|
O rany, jak super!
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------
Cytat:
Napisane przez HellcatRedeye
Macie rację dziewczyny. To nie są codzienne wizyty, ale 1-2 w tygodniu, ale ja jestem raczej z tych co cenią sobie spokój i takiego ruchu to u nas jeszcze nigdy nie było. Teraz już na szczęście zostały 2 wizyty i wyjazd, ale następne na wrzesień już zaplanowane. Przy okazji Was o coś zapytam. Macie znajomych, którzy Was odwiedzają, ale nie zapraszają do siebie? Reagujecie jakoś na coś takiego czy jest Wam wszystko jedno?
Bell, masz jakiś przepis na takie zainteresowania dziecka? [emoji39] Teraz rzadko słyszę o dzieciach, które wolą ruch od komputera/komórki.
Magu, pstrykaj piękne fotki spacerowe. [emoji16]
Evelka, uwielbiam Twoja rabatę, jest piękna! Będę chyba musiała uderzyć do Ciebie i Jasi jak będę robić ogród. [emoji4]
Pojechałam sama na zakupy i zupełnym przypadkiem kupiłam małej butki i inne drobiazgi. No naprawdę nie wiem jak mogło do tego dojść. [emoji12]
|
U nas tak się zdarza, często trafiają się goście w naszym domu w górach. Nie mam problemu z brakiem rewizyty ale też powoli wkładam sobie do głowy, że nie muszę ich obsługiwać. Umawiamy się, że każdy przywiezie coś do jedzenia itd i traktujemy jako wspólną imprezę.
Wizyt 1-2 razy w tygodniu u mnie w mieszkaniu chyba nie dałabym rady przetrwać. Too much [emoji6]
Obkupiłaś Jojo zamiast siebie ale przynajmniej miałaś chwilę dla siebie [emoji846]
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Skończyłam "Tajemnica Fleat House". Chociaż kryminał to teraz nie mój gatunek, to książka bardzo mi sie podobała. Miała taki wręcz kameralny klimat. Ogromny smuteczek, że nie będzie już nowych powieści Lucindy [emoji20]
Kate, nie mam takich znajomych.
|
Już nie mogę się doczekać aż ebook będzie dostępny [emoji846]
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
Cytat:
Napisane przez magnolia79
I znów nastały upały [emoji484][emoji3508][emoji263]
Aż sobie kryształową szklaneczkę wyciągnęłam z szafy [emoji16] Załącznik 7774711
|
Wygląda smakowicie [emoji484]
|