Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 52 - Wakacyjne Bry!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-01, 14:20   #883
Beellina
Zakorzenienie

Dot.: 52 - Wakacyjne Bry!

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
U mnie przyjemnie, 19 st, tyle że ma padać.
I dzień sportu u Eryka stoi pod znakiem zapytania. Kacper miał wczoraj i nawet jakiś medal zdobył za 2gie miejsce. No nie spodziewałam się, bo on nie jest typem sportowca [emoji6]
K pierwszy dzień dzisiaj w nowej pracy. Przed 15tą będzie w domu i weekend wolny. Każdy weekend wolny [emoji7]
Jego była napisała, że po pracy może wziąć dzieci do wieczora, o ile będą chcieli, więc może być też tak, że pojedzie na darmo, bo oni powiedzą, że nie chcą z nim jechać, bo np bawią się z kolegami. Już tak było. Mam nadzieję, że nie tym razem, bo to dla niego jest ogromnie przykre.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja na jego miejscu przed wyjazdem umówiła się telefonicznie. Żeby byli gotowi jak przyjedzie po nich. Trzymam kciuki [emoji110]
Ja myślę Gosia że chłopcy chcieliby posiadać te uczucia w sobie a nawet takie mają tylko mama ich pewnie negatywnie nastawia na ojca i stąd takie rzeczy się dzieją..
Wiem po swojej sytuacji, tato mojego dziecka zrobił wstrętne rzeczy, jest dla mnie ostatnią osobą której bym podała rękę ale przy synu wypowiadam się na jego temat pozytywnie i wręcz pcham dziecko w stronę ojca. Nie chciałabym żeby moje dziecko znienawidziło tate tak jak ja nienawidzę. To są sprawy między nami, tylko i wyłącznie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez HellcatRedeye Pokaż wiadomość
Bry! U nas już nie ma upałów, pogoda raczej jak u Gosi. Przeszła burza i od razu lepiej się oddycha.

Dziś u nas wieczorem impreza sąsiadki w knajpie, bo okrągłe urodziny. No i M. idzie a my dziewczyny siedzimy sobie w domu.

Gosia, nie wiem co ta kobieta musi dzieciom do głowy kłaść, że widząc tatę tak rzadko mogą się mimo wszystko zdecydować na zabawy z kolegami, których przecież mają na co dzień. [emoji58] Oby tym razem udało się ich zabrać.

Będzie babski wieczorek [emoji173]

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Bry!
wreszcie piąteczek!!
co prawda bardzo cieżki w pracy, ale jeszcze tylko pół godzinki i łikend

Idziemy z Młodym do kina na najnowsze Minionki. Juz szaleje po domu i ma głupawke. A jeszcze nie wie, ze idziemy na salę Dream, gdzie sie ogląda na takich kanapach rozkładanych a nie w zwykłych fotelach
Młoda za to z kolezanka sie umowiła w centrum handlowym. Takze dzien mamy rozplanowany jakos
Moze nawet do TkMaxx zerkne. Torebke na lato bym chciała jakas...

Bell 33 stopnie?? rpzumiem, ze macie napije zimne zapewni0one przez pracodawce? Wg kodeksu ma taki obowiazek
Dobrze, ze niedługo juz koniec dnia.

U mnie juz 34 stopnie i ostro leci w góre. Bez klimy ciezko wytrzymac
A dali wodę do biura. Nic więcej. A zapytałam się czy puszczą szybciej to zapomnij..
Lepie się jak mucha do taśmy [emoji23]
Witaki chodzą to w uszach mi tak szumi już [emoji28]
Przed chwilą przeszła burza, porządna. Popadało z 30 min i to na tyle. Mam nadzieję że choć trochę ochłodziło się i będzie można normalnie oddychać. Jeszcze 40 min i weekend [emoji7]

Beellina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując