Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy podarowanie komuś wody toaletowej z Avonu to wstyd?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-02, 10:46   #1
bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0
Konto usunięte

Czy podarowanie komuś wody toaletowej z Avonu to wstyd?

Drogie Wizażanki,
postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ ta sprawa nie daje mi spokoju. Jestem konsultantką Avonu i bardzo cenię sobie ich kosmetyki ze względu na fajny stosunek jakości do ceny. Dzięki temu wśród najbliższych każdy posiada swoich faworytów i wiem, że jeśli podaruję komuś np. określoną wodę toaletową czy krem, to ta osoba się z takiego podarku ucieszy. Inna sprawa, że u nas w domu nigdy się przelewało i lata temu Avon stanowił maksimum luksusu, na który mogliśmy sobie pozwolić.

Tymczasem jakiś czas temu usłyszałam, że podarowanie komuś wody toaletowej z Avonu (i podobnych firm) w prezencie to "siara". Nie przejęłabym się tym, gdyby nie to, że to opinia bardzo bliskiej mi osoby, która zarabia dużo więcej ode mnie i poczułam się w związku z tym trochę jak jakiś Kopciuszek względem niej. Zdaję sobie sprawę, że produkty Avonu za względnie tanie i pewnie nie podarowałabym żadnego angielskiej królowej, ale niektóre ich zapachy są naprawdę prześliczne i nawet nie przyszło mi do głowy, że ktoś mógłby poczuć się urażony. Mam za sobą trzy udane kampanie, ale nie ukrywam, że cała ta sytuacja nieco podcięła mi skrzydła.

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?
Czy uważacie, że produkty firm sprzedaży bezpośredniej nadają się na prezent?
bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując