Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-02, 16:11   #1143
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.

Magbeth, u mnie tropiki - w Oslo całą noc lało a w dzień był taki upał że mózg odparowuje. Odzwyczaiłam się od takiej aury, wolę jednak to ostre i rześkie powietrze.

Nie mam czasu na długie posty bo muszę się pakować a do tego nastąpiło jakieś paradoksalne tąpnięcie wszechświata bo - rzeczy się dzieją
Tż posiał gdzieś prawo jazdy, potem jego telefon poszybował z balkonu, zaginęły gdzieś przesyłki z ciuchami, nie mam potwierdzenia za bilet na Pearl Jam, Ticketmaster to żenada!
Plus wszyscy nagle chyba stwierdzili że trzeba kupić ciuchy na moim Finn i tylko paczkę za paczką wysyłam, jak w sklepie

Poza tym same nudne rzeczy typu odniesienie książek do biblioteki, wysłanie zwrotów, wyniesienie domowej dżungli na balkon i wysprzątanie wszystkiego na błysk - bo oczywiście mam durną wizję że wchodzę do mieszkania po powrocie a tu lśni czystością i pachnąca pościel na łóżkach Noooo zapewnie uda się jedynie pościel zmienić Dobrze że mam robota - szkoda że tylko odkurzać umie, lodówki raczej nie umyje.

Właśnie siedzę i robię dziury w spodniach Małej, uzyskałam nowy, wyższy status w jej oczach bo moje dziury lepsze niż ze sklepu
Nooooo nie musimy już płacić za dziury ze sklepu
Ogólnie to był taki podstęp, aby już przestała sam się pakować, litości
Norweskie dzieci słabo pojmują koncept 35 stopni w cieniu

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Zastrzeżona, niesamowite zdjęcie - a jaka piękna ty
Klapki widziałam w Oysho, tylko beżowe i zielone.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Soso, kupiłaś może to cudo Dysona?

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Kama, szkoda słów na takich ekspertów od polityki, zgrozą wieje.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Magbeth, wpadaj do nas na wątek Kobieta Dojrzała, koniecznie
Piękne zdjęcia, ehh zazdraszczam
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując