2022-07-03, 15:44
|
|
Dzik
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Przy wczorajszym sprzątaniu kuchni znalazłam zakitrane czekoladki. Wyglądają lepiej niż smakują, wiec jeszcze nie wyszły
Byłam rano na spacerze, teraz rurka z moja kochana Judy, która jutro jedzie na conajmniej pół roku na Filipiny [emoji24] Z kim ja będę szaleć na drągu poza przepisowymi godzinami? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Obiecała ze wroci i zrobimy wtedy double oraz idziemy na aerial. I na konie.
Pogoda się poprawiła, wiec pewnie zaraz znowu poleze z tym Chmielarzem, którego wczoraj zaczęłam.
Nie chce mi się już o dziwo jeździć gdzieś dalej, ale w sumie nie muszę.
W ogóle to dziś się zorientowałam ze dali mi wczoraj zły sunscreen [emoji85] chciałam zwykły a dostałam tinted. Choć w sumie jestem zadowolona z podmianki, bo kolor pasuje a konsystencja podobna i nic się nie lepi czy coś.
Rozmiarówka w wielu sklepach może przyprawić o ból zębów, rozpiętości ze hej. Niby wiem ze to nie ma znaczenia w kontekście tego kim jestem, ale czasami, jak mam gorszy dzien, to zle mi z tym, ze niektóre moje ubrania maja 4 z przodu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------
Cinde, ja lubię krupnik, tylko teraz jem wersje bezmięsna. W ogóle lubię kasze i wszystko z kaszami, wszelakimi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|