Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ubrać na pogrzeb?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-04, 23:37   #5
Morticia_Addams
Raczkowanie

Dot.: Co ubrać na pogrzeb?

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
Mam dość nietypowe pytanie, otóż mam taką marynarkę z reserved jak na zdjęciu i moje pytanie brzmi czy ona się nadaje aby iść w niej na pogrzeb? Pogrzeb w środę, a ja nie mam aktualnie czarnej marynarki i raczej nie zdąże kupić, nie mam też od kogo pożyczyć. Poza tym miałabym na sobie czarne spodnie i ciemną(mam granatową i ciemnografitową) bluzkę, ewentualnie białą bluzkę. Być może marynarka w ogóle nie będzie potrzebna ze względu na pogodę, ale z drugiej strony w kościele/na stypie może się przydać.Załącznik 7774991

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie będzie to dobrze wyglądać, bo będziesz się mocno rzucać w oczy. Koleżanki powyżej dały Ci dobre rady.
Ja dodam jedną - może masz jakieś kuzynki lub przyjaciółki, które mogłyby Ci pożyczyć coś, co mogłabyś założyć na górę jeśli będzie zimniej?
Piszę to jako miłośniczka czerni, która w przypadku pogrzebu ma raczej problem - co z tego wybrać? Jednocześnie chętnie pożyczam odzież wierzchnią 2 przyjaciółkom i kuzynce, gdy same mają problem ze znalezieniem odpowiedniej garderoby w swojej szafie, a muszą iść na pogrzeb.
Morticia_Addams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując