Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-06, 20:24   #1203
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.

Kama kiedy jestem bezradna wobec takiego okrucieństwa, ciepło wracam myślami do gułagów.

Weszłam do H&M. Pamiętam, że to był jeden z tańszych sklepów te powiedzmy 10 lat temu? A teraz? Jeansy są droższe niż w Zarze. Kto im kupi zwykłe, niebieskie spodnie za 150-160zł, jak wybór po kokardę w każdej sieciówce? H&M stał się jednym z mniej atrakcyjnych cenowo punktów na mapie. Kupiłam drugą wersję tej ecru torby shopper, którą mamy z Cinde. Torba ogólnie świetna, ale 3 mce noszę i się mechaci, faktycznie wytrzyma jeden sezon... Zeszyty prostokąt, dołożone dwa paski z gotowej taśmy - 50zł, a szwaczka dostaje za to pewnie 5 groszy.
W innym sklepie mam za 30-40zł jeansy na wyprzedaży - ile tam jest więcej szycia i krojenia. Fajny, bawełniany top jestem w stanie kupić za 15-20zł. Top, nie prześwitujący t-shirt, który się zwichruje po jednym praniu.

Jeju... chyba zaraz pojde spać. Wstanę, zwarta i gotowa o 2AM zapewne.

Mag hahah ja mam jakieś senne randki co drzemkę i wkurzam się, jak mnie wybudzi telefon, bo chcę wiedzieć co będzie dalej - jak szybko zasnę, to bywa kontynuacja wątku. Nie wszystkie zamieniają się w ucieczkę przed psychopatycznym boyfriendem-gangsterem, którego odbiła mi matka, kiedy ojciec przypalał mi ubranie. Dzisiejsza rokowała i lekarka zadzwoniła

20kg chłopak z puppyface ma 15 lat (to ten, co go biorą za szczeniaka), w przeliczeniu 92. 35kg owczarek ma 13 lat, w przeliczeniu 96. Nerutek (owczarek) dziś stanął, ale Feluś nic. Ani przednie, ani tylne. Tylko go przekładam jak naleśnika na materacu. Na piątek zamówiłam Librelę. Może jeszcze po zastrzyku coś się poprawi.

Jeszcze napomknę, że znalezienie swojego stylu, który się lubi, w którym się wygląda i który jest wygodny jest mega uwalniające. W sklepach nie patrzę na 90% rzeczy, bo to nie moja bajka. A czuję się fajnie pewna siebie w tych ciuchach... gdzie to udoskonalona wersja tego, wokół czego kręciłam się od szkoły podstawowej.

Dziś np miałam te jeansy, tylko podwiniete: https://www.sinsay.com/media/catalog...2-1-455213.jpg
Sportowo-ortopedyczne sandały: https://www.cropp.com/media/catalog/...9X-002-1_5.jpg
Płócienną torbę jak ta z fotki niżej, tylko jasną, słoneczne brązowe aviatory i crop top w kolorze butów: https://www.housebrand.com/media/cat...9X-001-1_4.jpg
Grzywka, kucyk i czuję się zrobiona.

Crop top to moj taki już chyba signature look. Tylko przy grzywce nie mogę nosić kapeluszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-6231.jpg (175,6 KB, 62 załadowań)

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2022-07-06 o 20:40
Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując