Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem brzydka i boję się, że chłopak mnie zostawi.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-07, 08:35   #251
chwast
Zakorzenienie

Jestem brzydka i boję się, że chłopak mnie zostawi.

[1=bb877eca5b670ba2fd8b4b0 7a42f711101bde2c0_634f2ff 37f2c0;89279929]Tak, uczęszczałam na terapię, choć niezwiązaną ze swoimi poglądami na tematy damsko-męskie. Nadal zresztą uważam, że w stwierdzeniu faktu nie ma nic złego.[/QUOTE]

Jest różnica pomiędzy stwierdzeniem faktu, a przypisywaniem mu znaczeń i łączeniem go z jakimś polem życia.

Fakt jest tez taki, ze trafiałas na złych ludzi, bo masz tak niskie poczucie wartości, ze nikogo innego przyciągnąć nie mogłaś.

Jesli każdy Twój były mówił Ci, ze rozstaje się z Tobą z powodu tego jak wyglądasz - to NIE jest normalne, ponieważ normalna osoba nigdy tak nikomu nie powie, no po prostu nie ma na to opcji. To jedynie dowod na to, ze była to relacja z osoba toksyczna, która miała na celu Cię wykorzystać i zrobiła to doskonale. Jeszcze bardziej podburzyła Twój wizerunek w Twoich oczach.

Myślę, ze wybranie się do specjalisty wlansie w tym kontekście naprawdę dałoby Ci dużo dobrego.

Wiesz, znam w swoim życiu trochę osób, które maja jakaś widoczna niepełnosprawność bądź jakaś chorobę, która rzutuje na ich wizerunek. W mniejszym bądź większym stopniu. I nie kojarzę by miały taki mindset jaki Ty tu przedstawiasz. Wiec uwierz, to nie tego kwestia.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2022-07-07 o 08:37
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując