2022-07-07, 11:19
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem brzydka i boję się, że chłopak mnie zostawi.
Milagros_90, moim zdaniem lepiej zawsze usłyszeć prawdę, jakakolwiek by ona nie była. Może jemu wydawało się, że mnie zaakceptuje, że da radę, a jedynie się męczył. Albo uważał, że nie pozna już nikogo lepszego.
Floppa, nie pozuję na nikogo, po prostu próbuję się w tym wszystkim odnaleźć i nie rozumiem do końca Waszych zarzutów. Ciągle mówicie mi, że poznaję same odpady, że to najgorszy sort, a tymczasem jedyną ich wadą jest to, że powiedzieli mi, że jestem za brzydka dla nich. Taka ocena nie wydaje mi się sprawiedliwa i jest mi trochę przykro, bo z niektórymi do tej pory mam kontakt i wiem, że dobrze im się wiedzie w związkach.
Monia284, cieszę się Twoim szczęściem! 
Edit:
chwastbardzo mi przykro z powodu Twoich doświadczeń. Wydaje mi się jednak, że nasze sytuacje są zupełnie różne i syty głodnego nie zrozumie. Ty wiesz, że nawet jeśli natrafiłaś na nieodpowiedniego faceta, to na pewno spodobasz się jeszcze wielu innym i będziesz mogła wybrać takiego, który lepiej się sprawdzi jako partner. Ja takiego luksusu nie mam i nie będę miała.
Edytowane przez bb877eca5b670ba2fd8b4b07a42f711101bde2c0_634f2ff37f2c0
Czas edycji: 2022-07-07 o 11:27
|
|
|