2022-07-08, 19:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2023!
Cytat:
Napisane przez Misia452
Przecież tak nie musi wyglądać panieński, ja sama takiego nie chce[emoji3]
Mamy problem,bo tz absolutnie nie chce się zgodzić na animatora na weselu,a ja nie chce animatora na poprawinach co on proponuje[emoji23] więc chyba nie będzie, chyba że ja zmienię zdanie
Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Akurat idę w sierpniu na panieński i będziemy się składać po około 250 złotych, dla mnie cena akceptowalne, wszystko teraz drożeje. Kilka lat temu składałam się po stówie.
Ja lubię tego typu imprezy,więc nie boli mnie wydanie takiej kasy, można się fajnie zintegrować z dziewczynami i na weselu jest lepiej
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
Ale budzet zawsze się ustala na początku, w ciemno też bym nie poszła
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
Ja też. Ogólnie uważam,że jak ktoś inny niż pm organizuje wieczór panieński to powinno być to w granicach rozsądku, a nie...i jestem zdania,że ja za swój panieński mogę nawet sama zapłacić, nie mam z tym problemu. Tak samo jak nie oczekuje jakiś prezentów od dziewczyn, od razu to zaznacze świadkowej. O wiele bardziej liczy się dla mnie obecność
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
Tz się wczoraj pytał jakie kiecki mi się podobają i mu pokazałam,bo mam trochę zapisanych na telefonie [emoji3]
|
No dla mnie 250 zł to sporo na taką imprezę gdzie zaraz ślub i wesele i parę stówek kolejnych leci.
Ale ja też nie przepadam za takimi imprezami bo dla mnie jest ona taka bez sensu.
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
|
|
|