2022-07-31, 21:36
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nieporozumienie
Cytat:
Napisane przez marolek12
Od miesiąca spotykałem się z dziewczyną poznaną przez znajomych. Były wyjścia na długie spacery, czy do lokalu. Spędzaliśmy ze sobą po kilka godzin przynajmniej raz w tygodniu na pożegnanie i przywitanie przytulenie. Na ostatnim spotkaniu przytuliłem ja spontanicznie w trakcie spotkania tak na dłużej i czułem jakiś dystans. Gdy następnego dnia napisałem kiedy znowu się widzimy odpisała, że na razie wyjeżdża i da znać. W końcu postawiłem sprawę jasno i spytałem jak widzi tą znajomość. Okazało się, że od początku byłem tylko kolega.Myślałem, że to oczywiste, że gdy dwoje dorosłych ludzi regularnie się umawia to dąży do czegoś więcej. Czyli te spotkania były dla niej sposobem na nudę w nowym mieście. Jak uniknąć podobnych sytuacji?
|
No nie. To że ktoś się lubi przytulać, całować, ba nawet uprawiać seks nie oznacza, że coś do Ciebie czuje i chce tworzyć z Tobą związek.
Dobrze, że zapytałeś wprost jak widzi waszą relacje i masz teraz jasność.
Na przyszłość ustalaj takie kwestie na początku relacji skoro dla Ciebie takie pieszczoty czy całowanie to już oznaka czegoś więcej.
|
|
|