Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jego dziwne zachowanie w trakcie stosunku, jest mi przykro...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-11, 16:38   #6
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Jego dziwne zachowanie w trakcie stosunku, jest mi przykro...

Cytat:
Napisane przez nawetniezezdystansem Pokaż wiadomość
Hej.

Po raz kolejny zwracam się z problemem na forum.

Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem. (nie - nie jest to Pan z poprzedniego wątku). Na co dzień jest cudowny, okazuje mi czułość, zainteresowanie, wydawać by się mogło, ze jest to ktoś, kogo rzeczywiście poszukiwałam.

Oczywiście po jakimś czasie spotykania, rozpoczęliśmy współżycie i szczerze mówiąc zrobiło mi się przykro z uwagi na dwie sytuacje...

Pierwsza z nich, to facet zaczął się bardzo śmiać, gdy byłam w pozycji na górze. Na pytanie, dlaczego się śmieje, powiedział, że po prostu cieszy się tą chwilą. Po stosunku jednak powiedział, że "robię zabawną minę, gdy dochodzę w pozycji na górze i to go tak bawiło"...

Druga sytuacja, to po wspólnej wycieczce postanowiliśmy się kochać. Strasznie mnie nakręcał, pieścił. Niestety zasnął w trakcie seksu oralnego.

Mam spore doświadczenie seksualne i takie sytuacje zdarzyły mi się po raz pierwszy. Nie ukrywam, że jest mi bardzo przykro.

Myślicie, że to dyskredytuje go jako dalszego partnera? Szczerze mam mętlik w głowie...
Moim zdaniem nie dyskredytuje. Mojemu facetowi też zdarzyło się śmiać przy seksie. Czasem zrobi się coś śmiesznego a innym razem po prostu śmieje się bo czasem tak ma że jak mu dobrze to zdarza mu się śmiech. Każdy inaczej reaguje. Co do zaśnięcia przy seksie oralnym. To nam przy dotykaniu zdążyło się i też się nie obrażam. Każdy może być zmęczony i to nie oznacza że jesteśmy atrakcyjne dla partnera. Nie martw się.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez nawetniezezdystansem Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź, ok zaśnięcie można tłumaczyć zmęczeniem i w tym miejscu może faktycznie przesadzam.
Ja też kiedyś się przejęłam jak facet zasnął (może miałam jeszcze małe doświadczenie) I traktowałam to zbyt osobiście. Jednak potem facet wytłumaczył mi plus jak ma energię to przecież nie zasypia i widzę że mu się podobam i ze seks że mną jest dla niego fajny więc nie ma powodów do przejmowania się. Jesteśmy ludźmi każdy ma dzień że jednak zmęczenie może wziąć górę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując