Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak ciągle ma wypadki! Strasznie dziwna akcja.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-13, 08:44   #11
black_elderflower
Rozeznanie

Dot.: Mój chłopak ciągle ma wypadki! Strasznie dziwna akcja.

[1=bb877eca5b670ba2fd8b4b0 7a42f711101bde2c0_634f2ff 37f2c0;89316270]Możesz uznać, że to, co napiszę, jest szalone i nielogiczne, ale to pierwsza rzecz, jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu Twojego wpisu. Czy wiesz może, czy jego rodzina jest wierząca? Przede wszystkim rodzice i dziadkowie? Czy był chorowity, jak był mały? Nie musisz mi odpowiadać, ale może warto byłoby zainteresować się tą sprawą. Czasami jak dziecko ciężko w dzieciństwie choruje (czy generalnie jest chorowite), to rodzice zabierają go do różnego rodzaju bioenergoterapeutów. Wiem, że jeśli wtedy następuje poprawa, to potem w życiu takiej osoby zaczyna się pewnego rodzaju "spłacanie długu". Wybadałabym też na wszelki wypadek, czy jego rodzice lub dziadkowie nie zajmowali się magią.

Nie będę dalej rozwijać tego tematu, żeby Ci nie rozwalać wątku (bo wiem, że pewnie zaraz posypią się komentarze), więc jedynie pozostawiam Ci to do przemyślenia jako jedną z opcji.[/QUOTE]Twój komentarz traktuję jak najbardziej poważnie, zwłaszcza, że jego rodzice nie korzystają z lekarzy i nawet swoich dzieci nie poszczepili na nic, o czym dowiedziałam z jakieś dwa miesiące temu. Myślałam wówczas, że mogą być to powikłania po jakiejś przebytej chorobie w dzieciństwie, partner twierdzi jednak że niczego nie przechodził i było dobrze.

Po upadku na schodach u brata, jego brat w żartach rzucił do mnie komentarz "on miał takie wypadki już od dawna ale na część uważam że zapracował sobie sam" co też daje mi do myślenia, tylko w drugą stronę. Sama nie wiem co myśleć. :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez tennen Pokaż wiadomość
Problemy z równowagą, koordynacją, przełykaniem mogą, ale nie muszą świadczyć o SM. Powinien iść do neurologa i okulisty.

Dziękuję za Twój komentarz. Przyjrzę się temu tematowi.

black_elderflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując