Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Modelowanie podbródka i żuchwy kwasem hialuronowym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-16, 16:03   #3
Syn_Lasu
Przyczajenie

Dot.: Modelowanie podbródka i żuchwy kwasem hialuronowym

Dzięki za odpowiedź. Fajny efekt i u niego, i u Ciebie. Pytanie czy brodę też robiłaś, czy tylko boki żuchwy? Zresztą jak dla mnie, to spoko to i przed u Ciebie wyglądało, no ale wiadomo, własne oko zwykle najbardziej krytyczne .

Ten gość ze zdjęć miał trochę inny problem, ja mam mimo wszystko żuchwę szerszą, ale twarz bardziej okrągłą, nie tak podłużną, więc mały podbródek i żuchwa sprawia, że jestem pyzaty i na zdjęciach wychodzi drugi podbródek i nawet jak schudnę do czasów z ogólniaka, to wiem, że pochylę głowę, a drugi podbródek i tak się będzie robił. I wg mojej oceny, oceniając po samej twarzy wydaje się grubszy niż jestem w rzeczywistości.

Zresztą po to właśnie chcę kogoś, z kim mógłbym to dobrze skonsultować i kto mi doradzi, że tak powiem, z estetycznego punktu widzenia, co u mnie jest potrzebne, no ale broda na pewno.

Celuję w kwas, bo to łatwiejsze, przyjemniejsze i szybsze. Nie mam czasu na rekonwalescencje, a ta kwota per rok to nie problem. Kwas chyba jednak tak spektakularnych efektów nie daje (?), ale też nie chciałbym nagle zaskoczyć znajomych kwadratową szczęką Ridge'a Forrestera...

Wygooglowałem tego lekarza i widzę, że przyjmuje w Klinika Adamczyk. Dla mnie klinika jak każda inna, ale skoro polecasz, to rozważę . Ja przejrzałem kilka ofert i dobre wrażenie sprawiła Ars Estetica, bo jakoś przekonująco to opisali.

Z drugiej strony, to chyba nie jest rocket science kilka zastrzyków zrobić? Bardziej właśnie chodzi o wizję estetyczną tego, co ma być zrobione.
Syn_Lasu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując