Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca, która mnie wykańcza psychicznie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-18, 14:53   #12
v-x-n
Wtajemniczenie

Dot.: Praca, która mnie wykańcza psychicznie

[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;89321497]Bo mi się magicznie na wyświetlaczu nie wyświetla, co to za nieznany numer dzwoni? Może to co ważnego? Ile razy już leciałam do telefonu, a tu jakaś baba z zaproszeniem na pokaz prześcieradeł.

Moja rada - znajdź sobie uczciwą pracę. Zdajesz sobie, jakich problemów możesz ludziom narobić przez wciskanie ubezpieczeń? Sumienie cię nie gryzie? Idź choćby do MacDonalda, tam będziesz miała elastyczne godziny pracy. Może trochę bardziej się zmęczysz, ale za to będziesz mogła spojrzeć na siebie w lustrze.

Uważam, że taki sposób sprzedaży przez nagabywanie i manipulację powinien być karalny.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Mnie też to uderzyło - "po co ci ludzie odbierają". No kurde, dzwoni na kogoś prywatny numer, pozyskany w nieuczciwy sposób, i się dziwi, że odbierają?

Nie rozumiem narzekania na pracę - nie podoba się, to zmień na inne call center. Nikt cię tam siła nie trzyma. Ja osobiście bym nie mogła tak pracować, już wolałabym jakieś gastro albo McDonald's. Po co sobie robić pod górkę?
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując