Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiza na miłość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-18, 16:24   #7
5e174d638782fcc6bf92aea81c4f77463b6907f9_631a73f229d31
Konto usunięte

Dot.: Wiza na miłość

Cytat:
Napisane przez FoxieRoxie Pokaż wiadomość
W ogóle nie kojarzę osób, o których piszecie dziewczyny :/ W których sezonach się pojawili? Jak w 2 gim, to ich nie poznałam, bo o dziwo nie ma go na Playerze. Jest tylko odcinek nakręcony jakiś czas po, gdy pokazują ich losy jakiś czas później. Tam była ta Michelle, która myślała że ten młody, całkiem przystojny facet, zapałał do niej prawdziwą miłością
O niej już wcześniej słyszałam, że on od niej zwiał i ona potem chciałam anulować ten ślub. Tak chciałam obejrzeć jej wątek, a tu nie ma, po pierwszym sezonie jest trzeci

A wiecie gdzie indziej można obejrzeć?

Chyba, że są w późniejszych sezonach, to dopiero ich poznam.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Alle_ to oglądałaś wszystkie sezony i spin-offy?

Mnie z tego, co obejrzałam, to najbardziej rozwaliła ta nadmuchana, uważająca się za ósmy cud świata, Anfisa i ten zapatrzony w nią naiwniak, Jorge. Za każdym razem, gdy ją widziałam, .... mnie strzelał, co ten facet w niej widział? Ani ładna, ani mądra, ani go dobrze nie traktowała, chciała tylko kasy i wizy :/

Może nie wszystkie, ale większość Oglądam po angielsku na zagranicznych stronach. Teraz w USA będzie 3-ci sezon Single Life i kolejny Happily Ever After.

Cytat:
Napisane przez a ga ta Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten program!
Widziałam chyba większość serii
Ulubieni bohaterowie to ED Molly(s.5) Tim(seria "na odwrót") i Angela(s.7)
Ulubione Pary: David i Anne, David i Evelyn, Armando i Kenny, Jovi i Yara, Brandon i Julia
Nie lubiłam partnerki Tima, czyli Jeniffer i jej obecnego chłopaka Jesse'ego(byłego Darcy), bliźniaczek Silva, Danielle(s.2), ale najbardziej mam uczulenie na Natalie z sezonu 7, bądź 8(tą od Mike'a).
Z par najbardziej wkurzają mnie Loren i Alexei, Chantel i Pedro(plus jego rodzinka).
Najbardziej lubię serię "Pościelove rozmowy".
Było mi też żal tej niepełnosprawnej Aliny z serii "Pierwsze spotkanie" bo widać było, że coś poczuła do tego Caleba.

Moją ulubioną parą są Armando i Kenny Nie mogłam uwierzyć, że Loren i Alexei dostali własny spin-off
Alina ma swoje za uszami, wybuchł skandal z nią z powodu jej rasistowskich żartów i TLC ją tak jakby "wyciął" z programu, więc nie było jej nawet w Tell All
5e174d638782fcc6bf92aea81c4f77463b6907f9_631a73f229d31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując