Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo szybki wytrysk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-21, 08:36   #1
Przemekxd
Przyczajenie

Bardzo szybki wytrysk

Witam.

Z góry przepraszam jeśli taki wątek jest, ale każdy przypadek może być inny, ale do sedna.

Jak wielu mężczyzn mam problem z wczesnym wytryskiem wytryskiem. Mam 28 lat i życie tak się ułożyło że mam ciężko nawiązać kontakt z kobietami, może to z powodu moich problemów, ale nie miałem jeszcze dziewczyny i jestem prawiczkiem. Jako że hormony swoje robią masturbuje się od czasów podstawówki, obecnie robię to raz dziennie do dwóch, niekiedy 3. Kilka lat temu przy kilkunastu ruchach ręką już miałem wytrysk, obecnie robiąc to co dzień potrzebuje na to kilka minut, lecz gdy robię to w ten sam sposób. Robiąc to drugi raz w tym samym dniu, potrzebuje już ok kilkunastu minut. Gdy zmienię rodzaj masturbacji niż klasyczny od kilku lat to dochodzę dużo szybciej, a gdy robię to za pomocą sztucznej pochwy i w prezerwatywie wystarczy kilka ruchów i jest finał. Widać po tym że mój członek przyzwyczaił się mocno do jednego rodzaju stymulacji.

I tu mam pytanie do kobiet jak i mężczyzn czy gdy będę miał partnerkę (a mam nadzieję że będzie mi kiedyś dane) to da się penisa tak przyzwyczaić do stosunku że dam radę wytrzymać kilka minut?

Dodam jeszcze że nie byłem u żadnego lekarza.

Ps. Nie traktujcie mnie po tym opisie jako jakiegoś zboczeńca albo coś, ale pomimo braku partnerki chce się cieszyć przyjemnością jaka jest orgazm, zapewniając go sobie samemu. Chciałem opisać szczegółowo mój problem.
Przemekxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując