Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co to za gra?
Wątek: Co to za gra?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-23, 14:28   #1
Chlloe91
Przyczajenie

Co to za gra?

Cześć wszystkim! Niedawno poznałam fajnego faceta na portalu randkowym, piszemy od 2 tygodni, byliśmy na jednej randce...I od tej pory zaczynają się jakieś dziwne schody. Ponieważ dwa dni po rsndce wspomniał, że chcialby mnie zobaczyć, napisałam mu, że z chęcią, ale inicjatywy zero. Po kolejnych dwóch dniach zapytał czemu nie zaprosiłam go na randkę, więc powiedziałam, że lubię być zapraszana. W międzyczasie wspomniał mi, że późno się spotkaliśmy przez mój napięty grafik. Przychodzi ten tydzień i zaproponował "szybką randeczke" bo ma napięty grafik cały tydzień. I próbuje ustalić termin od wczoraj, a zarazem zasugerował, że może już nie chce- gdzie znow zapewniłam, że z chęcią. Dziś podczas rozmowy (I wstępnie wyczerpanej cierpliwosci) napisałam mu, że od dwóch dni próbuje "dopiąć grafik" I że się bujał. Może to złe pożegnanie, ale zirytował mnie. Jest przystojny i bystry, wiem, że raczej nie narzeka na ilość kobiet wokół, dobrze nam się rozmawialo, zaraz po randce napisał, na samej randce nawet mnie nie dotknal. To gra? Jestem jako koło rezerwowe? Ktoś może mi doradzić?
Chlloe91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując