Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy znacie jakieś kobiety, które naprawdę nie wyglądają na swój wiek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-24, 09:54   #2
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Czy znacie jakieś kobiety, które naprawdę nie wyglądają na swój wiek?

Geny robią dużą robotę...ale jak nadużywa się używek-papierosy/narkotyki/alkohol/fast food to na skórze wszystko wychodzi i jest widoczne nawet u 20latek.
SPF jak i zabiegi podtrzymujące upływający czas mają sens jak najbardziej. Kolagen zaczynamy tracić po 25roku życia. Kwasy/dermapen/mezoterapia igłowa/masaże systematycznie wykonywać a kolagen utracony zacznie być wytwarzany przez organizm i można zlikwidować zmarszczki, zagęścić skórę.

Ja dzięki regularnym zabiegom przywróciłam owal twarzy jak i gęstość, mam 32lata a wyglądam jakbym miała 10lat mniej. Znaczy ja się czuje na 25 ale dają mi mniej, ludzie których spotykam.
Kwasy stosowałam już od wieku 22lat, 25lat pierwsza mezoterapia igłowa w gabinecie, 28-29lat już nie pamiętam zakupiłam dermapen i sama w domu zaczynałam, a od dwóch lat regularnie robie sama sobie mezoterapię igłową w domu.

Zapraszam na wątek DermaPen stamp Mym poczytaj od początku wątek zanim zaczniesz zadawać pytania bo dużo tematów i preparatów było wałkowane, dużo się dowiesz czy warto

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując