Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egoistyczni ludzie - nowe zjawisko, czy tak było zawsze?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-08-26, 13:20   #16
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae
Konto usunięte

Dot.: Egoistyczni ludzie - nowe zjawisko, czy tak było zawsze?

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
odradzam spedzanie duzej ilosci czasu z ludzmi poznanymi w necie.
5 godzinne randki to rpzesada.
Bo?

Cytat:
Napisane przez Magmag0194 Pokaż wiadomość
Nie uderzaj w takie dramatyczne tony od razu Ja autntycznie nie mam czasu na zastanawianie się codziennie czy ktoś z bliskiego mi grona ludzi nie ma akurat teraz czego ważnego - jesteśmy dorośli, kazdy zaangażowany w swoje życie. Jak ktoś ma coś ważnego to tak, fajnie, jak mi się o tym przypomni I to nie jest żadna złośliwość z mojej strony, bo sama też nie oczekuję miliona pytań, wiadomości czy nawet życzeń urodzinowych w terminie (tak, zazwyczaj dostaję dzeń po ). Po prostu rozumiem i przyjamuję do wiadomości, że w trybie praca-dom-hobby-czas dla rodziny/partnera na prawdę ciężko jest po prostu się wyrabiać z własnym życiem.

Moim zdaniem jesli obecne znajomości nie są dla Ciebie satysfakcjonujące to po prostu je ostudź i poszukaj innych. Ewentulanie znajdź bardziej angażujące hobby czy cokolwiek.
Cytat:
Napisane przez NatalieMcCool Pokaż wiadomość
Jak ja rozpoczynam jakikolwiek temat, to wiadomośc zostaje odczytana, a parę minut później nadpisana jakimś memem albo linkiem do artykułu, totalnie niepowiązanym z tym, o czym chciałam porozmawiać. W czasie spotkań na żywo jest podobnie.
Serio uważasz to za normalne?

Dla mnie normą było, gdy koleżanka napisała "jestem po egzaminie" odpowiedzieć "a jak poszło". Ktoś właśnie wrócił z wakacji i o tym wiem? Naturalnie pytanie "jak było". Nie chce mi się wierzyć, że podczas rozmowy z koleżanką zapominacie w 100 % o czym był dialog. Jeśli tak - to polecam lekarza i to bez złośliwości.

Odpowiadanie memem, który nie ma nic do tematu pokazuje, że "mam autorkę w czterech literach.
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując