2022-08-28, 10:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLIX
Cytat:
Napisane przez karolina_zb
Dokładnie. Zwykle te naklejki jakoś się same zbierały przy okazji zakupów moich i mojej mamy. Także ja sobie odpuszczam teraz. Zwłaszcza, że nie robię zakupów w soboty.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
brak zakupów w sobotę nie wyklucza naklejek, zbierasz naklejki albo na akcji tygodniowej gdzie do naklejek wlicza się zaoszczędzona suma między tym co zapłaciłaś a regularną ceną i to jest z zakupów przez cały tydzień, a druga opcja to ten wirtualny portfel, gdzie robisz zakupy cały tydzień i produkty masz w cenie regularnej i pewna część tej kwoty idzie do wirtualnego portfela i prawdopodobnie będzie wybór albo voucher na sobotę albo naklejki. także w tym portfelu brak zakupów w sobotę nie wyklucza naklejek a wręcz przeciwnie, bo jak nie zamierzasz iść w żadną sobotę na zakupy a coś ci się tam uzbiera to można wymienić na naklejki.
a to się w ogóle będzie zbierało normalne naklejki czy jakoś wirtualnie? (bo akcja i tak tylko dla tych co mają kartę/apkę) bo ja raczej nie uzbieram ani na 1 miśka, bo skoro kwota w tym wirtualnym portfelu ma się kumulować i można w dowolną sobotę ją wykorzystać to raczej wykorzystam niż wymienię na naklejki, jedynie co z tych oszczędności z akcji tygodniowych coś tam pewnie się uzbiera, a jakby się to na normalne naklejki wymieniało to zawsze mogłabym podrzucić kuzynce czy jakiej koleżance
|
|
|