Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-07, 13:36   #4611
21kasia21
Work, work, work

Dot.: Koty część XIII

Cytat:
Napisane przez AlbinoticBlack Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi

To chyba też sprawa wieku niestety moja psina większość życia, nieważne czy jadła suche czy mokre, miała ząbki jak śnieg, a jak stuknęło jej 8 lat to zaczął się kamień, po 10 zęby sypały się strasznie.

Powiedzcie jeszcze jak dać do zrozumienia kotu, że czegoś nie wolno? Dobitne "nie" przelatuje gdzieś obok ucha , a upodobał sobie 1, (jeden!) kwiatek z obstawionej całej półki.
Niestety, raczej kwestia wieku...
U nas było ok praktycznie do 10 r.z, teraz cały czas cos, na weterynarza ostatnio wydaliśmy krocie...

Jesli chodzi o kota i jakies zakazy, to roznie to wyglada, u nas srednio cokolwiek pomoglo My swoje, kot oczywiscie swoje...
Kwiaty mamy (oczywiscie przyjazne kotu), kot na nie nie reaguje, nie przejawia zainteresowania. Ja mialam ozdobe ze sztucznej trawy, to dopiero bylo ciekawe i interesuje dla niego... Woda z cytryna czy z octem nie pomogla, tak samo Trixie Spray odstraszający dla psów i kotów. W efekcie ozdoba stanela w miejscu dla niego niedostepnym i sobie tam w spokoju stoi...

Moja przyjaciolka nie ma zadnych kwiatkow w domu, bo od niej kotka wszystko chce jesc. Nawet jak dostala bukiet rocznicowy, to zainteresowala sie liliami i cala sie w nich wytarzala. Oczywiscie nie wiedzieli, co i jak, czy cos zjadla i skonczylo sie wizyta u weterynarza Na szczescie tylko byla pobrudzona, ale mimo wszystko stres nie do opisania
Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp.

Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
21kasia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując