|
Dot.: Prawdziwe wyznanie czy shit test? Nietypowa relacja
Cytat:
Napisane przez magdalenaCat
Eh i po co ci to było… Wiadomo było jak to sie skończy. Jak byłam singielka to oglądałam wiele filmików na youtubie na tematy damsko męskie i pewien pan prowadzacy taki podcast powiedział coś bardzo mądrego co zapadło mi w pamięć bo u mnie sprawdzało się za każdym razem w 100% : jeżeli zastanawiasz się czy mu się podobasz bo daje ci mieszane sygnały to NIE podobasz mu się. Dla mężczyzn jakakolwiek kobieta jest lepsza niż żadna. Dlatego trzymają cię w zapasie dając z siebie minimum wysiłku a jak trafi się ktoś lepszy to natychmiast pójdziesz w odstawkę. Kobieta którą są naprawdę zainteresowani nie będzie miała co do tego wątpliwości. Facet da jej to odczuć, będzie się bal ze ktoś sprzątnie mu ją sprzed nosa. Mężczyzna jest w stanie zrobić dla kobiety ktora mu się podoba bardzo bardzo wiele. Jeżeli idzie po najniższej linii oporu to chyba wiadomo o co chodzi.
|
mój brat zawsze mówił: "jeśli typ zachowuje się jakby miał cię w dupie, to znaczy że ma cię w dupie", tylko tyle i aż tyle
jakby gościowi zależało to by umiał to pokazać
po igraszkach przyjdą płaczki, jak to ktoś wyżej już pisał. Autorko chciałaś bardzo dostać tą lekcję no i dostałaś. Powodzenia na przyszłość