2022-09-10, 23:38
|
|
|
🦄
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Cytat:
Napisane przez zastrzezona
A wrzucisz link do płatków? poczytam. Mieszanka Purelli fajna. Zamierzam zrobić herbatkę na stres z przepisu Agnieszki Cegielskiej. Jeśli będziecie chciały, to wrzucę przepis
Mari ja o Solgarze słyszałam tylko opinię mojej zaufanej pani w aptece "jedyne suplementy przebadane laboratoryjnie" uwierzyłam jej. Macie dziewczyny jakieś doświadczenia z Solgarem? Jeszcze od nich kupiłam zestaw witamin B-Kompleks. Bierzemy z młodym.
Idę spać, muszę się zregenerowac, bo jutro mam bieg/trucht/marsz po górach  czy co tam dam radę  sam marsz to króki dcinek, ale ambicja mnie kłuje, żeby cos tam potruchtać, a ma padać... cel jest szczytny, nie dramatyzuję, nie roztopię się przecie, dobrej nocy 
|
Tych z Pixi to nie miałam, ale bardzo polecam pojedyncze z Sephory- kosztują koło 20 zł, ale bywają promocje, więc tak powiedzmy 10-13 zł za opakowanie. Moje ulubione to te z granatem, ale z kofeiną też są fajne.
Solgar też mi poleciła farmaceutka, ale która jest moją koleżanką Więc myślę, że też wie, co sprzedaje. Zresztą nie są to tanie suple. Miałam od nich też cynk do ssania, ale były niedobre, już więcej nic do ssania nie kupię.
|
|