Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-13, 15:59   #491
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.

Cytat:
Napisane przez orzeszkova Pokaż wiadomość
Starałam się to odszukać ale chyba jednak to była inna dziewczyna. Dziwne, nie spodziewałam się że kolczyki z jedzeniem są takie popularne. I też po tym co pisalyscie, że na Instagramie przedstawia że jest największą/najpopularniejsza firma tego typu, to co z tą dziewczyną z pani gadżet.
Jak coś to przepraszam za wprowadzenie w błąd
Dzięki za update. Jeżeli manufaktura pt. biurko w domu to największa tego typu firma (ta, a świstak siedzi i zawija), to chyba jednak aż takiego powodzenia ta biżuteria nie ma. A tak serio nie lubię udawania kogoś, kim się nie jest. Dziewczyna ma małą firmę na dorobku i to jest okej. Po co pozować na kogoś/coś, czym się nie jest.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Haha, to ja dorzucam swojego do kolekcji - uwielbiam bryty i ten od siostry Przemka też mnie kupił w całości [emoji3590]Załącznik 7779378
Przyjemna z wyglądu podunia. Nic tylko okryć się kocykiem i przytulić.